Bed & Breakfast

“The Escape”

Vakantiehuisje/B&B “The Escape” dankt deze naam aan de bouwperiode 2016 toen Westelbeers een opvangcentrum rijk was met Syrische en Eritrese statushouders. Enkele hebben bouwwerkzaamheden mee verricht, andere maakte een muurschildering.

Dit met zorg en aandacht gebouwde huisje geeft een thuisgevoel of dat je er altijd al hebt gewoond en geleefd. De eeuwenoude elementen geven een beeld van Brabant door de eeuwen heen, verweven met het wereldgebeuren van nu, is deze plek meer dan uniek!

Voor meer informatie en boekingen: KLIK HIER

“Huiske ten Halve” 

Vakantiehuisje Ook een mogelijkheid! (max. 4 personen)

Middelpunt van Land van Oirschot, de Hilver, de 8 Zaligheden en natuurgebieden Spreeuwelse, Landschotse en Neterselse Heide. De naast gelegen Cultuurboerderij biedt de mogelijkheid tot vele verrassingen, zoals een brocantezolder, parkachtige speelweide, Beerze Bier, biologische wijnen, concerten en wellicht Syrisch eten….

Gelegen in de driehoek van de steden Eindhoven, Tilburg en s’-Hertogenbosch. Nabij de Belgische grens, Efteling en Beekse Bergen.

Zakelijk: Vliegveld Eindhoven op 15 min.

De bosrijke omgeving en de gemoedelijkheid van de Cultuurboerderij zorgen voor een gegarandeerd prettig verblijf! Ook in de buurt van de Cultuurboerderij vind u vele fiets- en wandelroutes!

Klik hier voor meer informatie.

0