Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Young in the 70`s Maurits Fondse

6 mei @ 20:00 - 22:00

€15.00 – €23.50

Young in the 70`s!
Op geheel eigen wijze, met persoonlijke verhalen en en gepassioneerde
performance brengt Maurits Fondse en Band de mooiste songs en uit de intrigerende 70’er jaren van de afgelopen eeuw.
Opgegroeid in een zeer christelijke Zeeuwse omgeving, komt Maurits maar mondjesmaat met echte popmuziek in aanraking. Gelukkig koopt hij zijn albums in een muziekzaak in het aangrenzende Bergen op Zoom. Zo ontdekt hij de pure schoonheid van Andrew Gold, Todd Rundgren en vele anderen. De 70’s brengen songs voort die recht naar het hart gaan. Met Marvin Gaye’s ‘What’s Going On’ en ‘Imagine’ van John Lennon werd een basis gelegd, waarin niet de tijdgeest zijn eigen muziek voortbrengt, maar andersom: deze muziek reflecteert de tijdgeest en geeft haar vorm.
Ook Nederland kende fraaie muziek, met Kayak en Margriet Eshuijs’ ‘House for Sale’. Ook Kate Bush komt voorbij, De Allessi Brothers, Linda Ronstadt, Fleetwood Mac, en ook de man die zijn grote doorbraak had met ‘City to City’, Gerry Rafferty.
Maurits Fondse is bekend geworden door zijn voorstelling over Billy Joel, ‘The Story of Billy Joel’ en de succes reprise ‘Inside Billy Joel’.

Het publiek van Schouwburg Amstelveen gaf deze voorstelling een 9.1

Gegevens

Datum:
6 mei
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€15.00 – €23.50

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Ticket concert Young in the 70`s
Ticket concert Young in the 70`s door Maurits Fondse
15.00
75 beschikbaar
Ticket 3 gangen diner 18u
Ticket smaakvol 3 gangen diner 18u
23.50
20 beschikbaar

Er is vaak de optie om mee te eten,
Laat dit even weten tijdens uw reservering.

0