Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Volle maan concert met Monica Coronado en Manito

13 juli @ 20:00 - 23:59

€12.50 – €29.50

Mónica Coronado en Manito, 13 juli 2022

Spaanse gipsyklanken bij volle maan

Op woensdag 13 juli a.s. geeft zangeres Monica Coronado samen met gipsy flamencogitarist Manito concert bij volle maan op het terrein van De Cultuurboerderij. Bij dit optreden wordt de luisteraar meegenomen naar een wereld vol passie, weemoed hartstocht.

Bij de concerten krijgt Monica met haar temperament het publiek snel op het puntje van de stoel. Manito weet altijd met zijn virtuoze spel haar te stimuleren het onderste uit de kan te halen. Dit optreden belooft een en al vuur!

Mónica Coronado begeleidt zichzelf op gitaar. Met heldere stem zingt zij haar verhalen, verzameld en beleefd in haar zwervend bestaan als muzikant. Haar muziek is golvend, warm, ritmisch en optimistisch van toon.

De uit Barcelona afkomstige zangeres Mónica Coronado heeft samen met gipsyflamenco gitarist  Manito  een gepassioneerd concertprogramma met Spaanstalige liederen uit Spanje en Zuid Amerika.

Mónica en Manito stonden op 2 augustus 2015 voor het eerst samen op de planken. Het bleek een gouden combinatie. Muzikaal vullen ze elkaar perfect aan. Mónica  voelt zich als een vis in het water als Manito haar begeleidt .Hij weet met zijn temperamentvolle gitaarspel haar stem naar een hoger plan te tillen. Een live optreden van dit tweetal is altijd puur, vol overtuiging en emotie.

Mónica Coronado begeleidt  zichzelf op gitaar.  Met heldere stem zingt zij haar verhalen, verzameld en beleefd in haar zwervend bestaan als muzikant. Haar muziek is golvend, warm,  ritmisch en optimistisch van toon. In haar liederen worden onderwerpen als liefde, strijd, maar ook onbegrip in een warme deken gewikkeld. Muziekstromingen zoals flamenco, jazz, pop en latin zijn haar inspiratiebronnen. Meer info over deze zangeres is te vind  op de site www.monicacoronado.com

 

Manito  bespeelt de  Spaanse gitaar met grote gedrevenheid. Dit instrument is volgens hem een verlengstuk van zijn ziel. Hij speelt naar eigen zeggen ‘hoe de sterren staan en de wind waait’.

Het vurige spel van Manito is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende ‘Manitas de Plata’.

Dit intieme luisterconcert is een echte aanrader voor de romantici onder ons. Men zit deze avond rond het kampvuur dicht bij de artiesten bij het licht van de maan. Tussen de bedrijven door kan men genieten een drankje en van de schitterende omgeving.

 

 

Gegevens

Datum:
13 juli
Tijd:
20:00 - 23:59
Kosten:
€12.50 – €29.50

Locatie

De Cultuurboerderij
Voldijnseweg 8
Oost west en Middelbeers, Noord brabant 5091 KK Nederland
Telefoon:
06 4040 9337
Bekijk de site van Locatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Ticket Volle maan concert
12.50
68 beschikbaar
Mediterraans buffet
Mediterraans buffet https://www.cultuurboerderij.nl/culinair/ aanvang 18u
29.50
25 beschikbaar

Er is vaak de optie om mee te eten,
Laat dit even weten tijdens uw reservering.

0