Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Susan Gibson (Texas)

18 februari 2024 @ 14:30 - 17:00

€15.00 – €25.95

Susan Gibson komt eindelijk naar Nederland. Het kwam er simpelweg niet van sinds haar ‘jeugdzonde’ ‘Wide open spaces’ door de (toen nog Dixie) Chicks de hitlijsten in werd gezongen.

https://youtu.be/LoRepkZ7Fhw?si=NbAizSCv-ZuiligZ

Met duizenden ‘miles on the road’ vanuit haar woonplaats Texas is Susan zo langzamerhand een veteraan tussen het contingent singer-songwriters dat Amerika rijk is. Met de titel track van een Grammy winnende album op haar palmares zou je denken dat ze op haar lauweren zou rusten maar niets is minder waar. Onvermoeibaar trekt ze in haar bus, met haar honden, naar alle uithoeken van de US om haar muzikale verhaal te doen. Een persoonlijk, liefdevol, soms komisch en zeker inspirerend verhaal dat ook nog eens gezongen wordt met een geweldige stem. Op gitaar én banjo zoekt ze naar de juiste toon voor haar teksten. En nooit stelt ze teleur. Tijdens haar eerste Nederlandse tour zal ze samen spelen met Bart de Win op toetsen, melodica en accordeon. De twee kennen elkaar van de reizen die De Win naar Texas maakte met zijn partner Arianne Knegt (samen a.k.a. Tip Jar). Vanaf het eerste moment klikte het tussen Bart en Susan. Het resultaat is de reeks optredens in februari 2024. Niet te missen!

Gegevens

Datum:
18 februari 2024
Tijd:
14:30 - 17:00
Kosten:
€15.00 – €25.95

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Ticket concert Susan Gibson
Ticket concert Susan Gibson
15.00
76 beschikbaar
Diner ticket
Diner ticket smaakvol 3 gangen kwalitiets diner aanvang 18u
25.95
21 beschikbaar

Er is vaak de optie om mee te eten,
Laat dit even weten tijdens uw reservering.

0