Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Poesie Kwartet: Moedig Voorwaarts!

24 september @ 20:00 - 22:00

€15.00 – €34.95

Het Poesie Kwartet speelt Moedig Voorwaarts!

van links naar rechts:
saskia meijs, marko bonarius, boudewijn rikmanspoel, mark nieuwenhuis

De mooiste liedjes en beste hits uit de koker van Theatergroep Flint in een nieuwe vacht aangevuld met nieuwe muziek en gedichten.
Onder de noemer Moedig Voorwaarts organiseerde Theatergroep Flint de afgelopen twee jaar -door alle Corona perikelen heen- concerten ter nagedachtenis aan oprichter en Grote Roerganger Felix Strategier (1950-2020) in zijn geliefde theater De Roode Bioscoop in Amsterdam. Tijdens deze Muzikale Poëzieavonden traden artiesten op uit de koker van Flint in nieuwe samenstellingen en met composities van Felix uit verschillende voorstellingen als leidraad. Deze avonden werden druk bezocht en waren een groot succes. Reden te meer om ook de rest van Nederland nu te verblijden!

Het Poesie Kwartet
, bestaande uit Boudewijn Rikmenspoel, Mark Nieuwenhuis, Saskia Meijs en Marko Bonarius, is één van deze fris samengestelde groepen.
Deze vier doorgewinterde Flintgangers spelen hits en klassiekers uit onder andere Zwervershart (voorstelling rondom J. Slauerhoff), Alles van waarde is weerloos (voorstelling rondom Lucebert en Van Ostaijen), Het Huwelijk (geïnspireerd op Willem Elsschot) en de Poëzie Express (‘oude meuk’)aangevuld met jazzy nieuwe composities, arrangementen en gedichten van ‘Het Beest uit Beesd’.
Het Poesie Kwartet bestaat uit:
Boudewijn Rikmenspoel – voordracht, gedichten
Saskia Meijs – altviool
Mark Nieuwenhuis – trompet, bastrompet
Marko Bonarius – contrabas
Felix Strategier is weliswaar niet meer onder ons, en ook de Stichting Theatergroep Flint wordt binnenkort opgeheven, maar zijn muzikale poëzie geest zal altijd door Nederland blijven waren.
Moedig Voorwaarts dus!

Gegevens

Datum:
24 september
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€15.00 – €34.95

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Er is vaak de optie om mee te eten,
Laat dit even weten tijdens uw reservering.

0