Laden Evenementen

« Alle Evenementen

“Musique de Monique” C “est la vie”, met een vleugje kerst door Monique Elise

16 december @ 20:00 - 22:00

€8.50 – €19.95

‘Musique de Monique’ met een vleugje kerst

Het muziekprogramma ‘Musique de Monique, C’est la vie’ komt terug! In de mooiste tijd van het jaar nog wel.

Het optreden zorgt voor een avond vol zelfgeschreven luisterliedjes en rustige up tempo songs in country, jazzy en popsfeer. En dat alles overgoten met een vleugje kerst.
Benieuwd wat deze avond voor jou in petto heeft? Reserveer dan nu je plaats(en) en laat je verrassen door de ambiance van de locatie en de muziek.
Voor een lekker (kerst)drankje kun je de hele avond terecht bij de gezellige bar van de Cultuurboerderij.
De entreeprijs van dit muziekprogramma bedraagt € 8,50 en aan de zaal € 10. Dus wees er snel bij.

De zitplaatsen zijn beperkt, dus vol is ook echt vol!

Monique Elise heeft een jarenlange zangervaring opgebouwd en beschikt over een repertoire voor diverse gelegenheden, zoals diner dansant, bedrijfsevent en huiskamerconcert.
In de loop der jaren heeft ze op verschillende podia gestaan en samengewerkt met meerdere (bekende) muzikanten en artiesten. Ook heeft ze enkele studio-opnames gemaakt. Monique Elise zingt zowel solo, in duo als in groepsverband.
Ooit begonnen als lead zangeres van een countryband, waar haar liefde voor liedjes met een verhaal, de ‘heartache’ en love songs, verder werd ontwikkeld. Of zoals ze het zelf omschrijft: “Ik ben dol op mineur”.
Ze heeft een warme stem die zich leent voor meerdere genres, waaronder jazz, easy listening en frisse up tempo. Vooral bij gevoelige ballads komt de snik in haar stem goed tot uitdrukking.
Behalve in het Engels en Nederlands zingt Monique Elise in het Frans, Duits en Spaans en zelfs in het Brabants dialect. Ze is namelijk geboren, getogen en nog steeds woonachtig in het Brabantse land (waar het leven goed is).
Liever een ander Nederlands dialect? Ook dat kan geregeld worden.
Monique Elise schrijft en zingt tevens haar eigen songteksten en op verzoek worden deze voor speciale gelegenheden gemaakt, zoals een jubileum, bruiloft en bedrijfsthema.

Gegevens

Datum:
16 december
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€8.50 – €19.95

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Ticket Musique de Monique
8.50
75 beschikbaar
Ticket Mediterraans diner
Ticket Mediterraans diner 3 gangen. Aanvang 18u
19.95
22 beschikbaar

Er is vaak de optie om mee te eten,
Laat dit even weten tijdens uw reservering.

0