Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Moniek de Leeuw & Kateryna Ostrovska

16 september @ 20:00 - 22:00

€15.00 – €27.50
Moniek de Leeuw ( viool, zang, tapdans )  & Kateryna Ostrovska ( gitaar, zang ) delen samen hun liefde voor Joodse muziek, klezmer ( instrumentale bruilofts muziek, die Moniek ook zelf componeert )  & Jiddische liederen die Kateryna zingt en ook zelf schrijft!
Ook zijn ze beide in Brazilie geweest, waar ze apart van elkaar optraden met hun bands. Daar ontstond hun liefde voor ‘Forro’ ( For all ) muziek van het platte land in het Noord-Oosten van Brazilie!

Ze zijn beide wereld reizigers die van de culturen en muziek onderweg leren en inspiratie opdoen in hun muziek! Ze houden van de traditionele muziek, maar componeren ook nieuwe muziek in de muziekstijlen waarvan ze gepassioneerd zijn!

In hun concert samen gaat u mee op een reis van de opzwepende klezmer muziek & Jiddische liederen, naar Gypsy muziek in de Balkan en natuurlijk naar het zomerse Brazilie!
Website Moniek: www.moniekdeleeuw.com
Website Katherina: https://rosamorena.de
Filmpje katherina: https://www.youtube.com/watch?v=3sIJfBN2S70  maar meer op haar website.

Gegevens

Datum:
16 september
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€15.00 – €27.50

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Er is vaak de optie om mee te eten,
Laat dit even weten tijdens uw reservering.

0