Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Micheline Van Hautem & Erwin van Ligten: Het beste van Shaffy

17 maart @ 20:00 - 22:00

€20.00 – €22.50

Het beste van Shaffy… is het nieuwe programma van de Vlaamse zangeres Micheline Van Hautem en topgitarist Erwin van Ligten.

Niet toevallig valt dit programma samen met de 10de sterfdag van Nederlands meest kleurrijke chansonnier, Ramses Shaffy.

In Het beste van Shaffy…. wordt het repertoire van Ramses Shaffy ontrafeld en in een nieuw, vrouwelijk jasje gestoken. De Shaffy Cantate, De Trein Naar Het Noorden, Het Is Stil In Amsterdam, Sammy, Laat Me, …ze komen allemaal voorbij. Ook de boeiende verhalen over Ramses’ roemruchtige leven brengen hem weer helemaal terug naar deze tijd.

Al 11 jaar lang vormen Micheline Van Hautem en Erwin van Ligten een geweldig muzikaal paar. Ze gaan naar de kern van een lied, versmelten en dagen elkaar uit. Ze deden het met Brel, nu doen ze het met Shaffy.

Micheline, met jou durf ik alles aan‘, zei Erwin toen zij hem voor dit programma vroeg. ‘Erwin, ik zou het met niemand anders willen‘, antwoordde Micheline.

Micheline en Erwin reisden het afgelopen decennium de wereld rond en werden buiten Nederland en België met open armen ontvangen op tal van podia in Frankrijk, de Verenigde Staten, Australië en Nieuw-Zeeland.

Op het vermaarde Fringe Festival in Edinburgh gooide Micheline Van Hautem tijdens meerdere edities hoge ogen en werd ze bekroond met de prestigieuze Herald Angel Award.

She is simply fabulous.’ [The London Times]

‘Erwin van Ligten blijkt een enorm virtuoos gitarist. Klasse!’ [De Noordoostpolder]

This is, in a nutshell, five-star quality entertainment.’ [The Scotsman]

NA DE PAUZE……

De luisteraar is degene die beslist in het spitsvondige programma van Micheline Van Hautem & Erwin van Ligten: A la Carte. Een muzikale samenwerking om uw vingers bij af te likken. Jullie kennen Micheline vast van haar samenwerking met Zjef Vanuytsel en meer recentelijk nog Johny Voners.

Na de pauze wordt het hoofdgerecht opgediend waarin u, het publiek ter plekke een keuze maakt uit een lijst met liederen geselecteerd uit het brede songboek van Micheline & Erwin. 15 jaar al zijn ze muzikale partners en hebben vele muzikale waters doorzwommen: van het levenslied tot jazz, van country tot het chanson Française. (De repertoirelijsten worden voorafgaand aan het concert uitgedeeld).

Micheline & Erwin reisden de afgelopen jaren succesvol de wereld rond en werden buiten Nederland & België met open armen ontvangen in Frankrijk, de Verenigde Staten, Australië en Nieuw-Zeeland.

A la Carte is het zevende avondvullende programma van deze betoverende chanteuse en haar fenomenale begeleider. Ze krijgen veel aandacht en positieve reacties van publiek en pers. Samen zingen ze niet alleen liedjes maar transformeren die tot eigenzinnige, uiterst persoonlijke versies.

Gegevens

Datum:
17 maart
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€20.00 – €22.50

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Ticket concert Micheline en Erwin
Ticket concert Micheline Van Hautem en Erwin v Ligten "Het beste van Shaffy & A la Carte
20.00
77 beschikbaar
Ticket smaakvol 3 gangen diner
Ticket smaakvol 3 gangen diner
22.50
22 beschikbaar

Er is vaak de optie om mee te eten,
Laat dit even weten tijdens uw reservering.

0