Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Malford Milligan Trio

10 juli @ 14:30 - 17:00

€17.50 – €29.50

Malford Milligan Trio

met Jack Hustinx en Roel Spanjers  

I Was A Witness
Door zijn krachtige, hese stem en zijn indrukwekkende voorkomen wordt Malford Milligan vaak vergeleken met soul iconen als Otis Redding en Al Green. De soulzanger groeide als
zwarte albino op in een gesegregeerd Texas waar hij zijn stem vond in de soul & blues. De raciale kwesties en de pijn die hij ervoer gedurende zijn jeugd, daar sprak de zanger nooit openlijk over. Op zijn nieuwe album ‘I Was A Witness’ durft Milligan deze verhalen op 62-jarige leeftijd eindelijk met het publiek te delen.

I Was A Witness (verwacht in september 2021) is na Sweet Cherry Soul (2002) en Life Will Humble You (2018) het derde studioalbum dat Malford Milligan met zijn band Malford Milligan & The Southern Aces opnam onder leiding van gitarist en producer Jack Hustinx. Over Life Will Humble You schreef AltCountry het volgende; “Als Milligan zijn mond opendoet dan vraag je je even af of Otis Redding weer onder de levenden is. Of Eddie Hinton. Of Solomon Burke. Want ja, die stem… Wat een stem!”
Milligan tourde inmiddels enkele malen door Nederland en België met The Southern Aces waar zij naast de bekende poppodia ook te zien waren op gerenommeerde festivals als Blues Peer en Zwarte Cross.

In de jaren ’90 was de zanger de frontman van de ‘all-star band’ Storyville die hij samen met Double Trouble, de ritmesectie van Stevie Ray Vaughan, oprichtte. De zanger werd door de jaren heen maar liefst 8 keer bekroond tot beste vocalist bij de Austin Music Awards.

I was a Witness

https://www.youtube.com/watch?v=-Cti4SzRdjo

Single oktober 2020 Arms Around The World:

https://www.youtube.com/watch?v=OrfnAcqRRXQ

Single juli 2020:  I’m So Tired:

https://www.youtube.com/watch?v=BKcotj0cHwo

Gegevens

Datum:
10 juli
Tijd:
14:30 - 17:00
Kosten:
€17.50 – €29.50

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Ticket Malford Miligan Trio
Malford Miligan, Roel Spanjers en Jack Hustinx
17.50
291 beschikbaar
Mediterraans buffet
Mediterraans buffet https://www.cultuurboerderij.nl/culinair/ aanvang 17.30
29.50
25 beschikbaar

Er is vaak de optie om mee te eten,
Laat dit even weten tijdens uw reservering.

0