Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lars Zebregs & Friends

11 december @ 14:30 - 17:00

€15.00 – €19.95

Lars Zebregs – I’ll go and find my way

Als muzikant verdiende deze singer-songwriter zijn sporen in de ceremoniewereld. Tal van huwelijks- en afscheidsceremonies werden de afgelopen jaren begeleid met zijn pianospel en zang. Na eindeloos veel covers te hebben gespeeld besloot Lars zijn ultieme droom na te jagen en eigen repertoire op podia te brengen. Dit resulteerde in het verschijnen van zijn eerste single ‘You made me human’ in 2019. Het smaakte al gauw naar meer en in september 2021 zag zijn debuutalbum ‘I’ll go and find my way’ het levenslicht. Een album met vele gezichten, vanwege de all-round muzieksmaak en veelzijdigheid van deze muzikant, maar ook dankzij het samenwerkingsverband met mede-auteurs John Smits en Tom Sikkers. ‘Ik hou van vele soorten muziek, als er maar ziel in zit.’ aldus Lars. Dat er hart en ziel in de creaties is gestoken is overduidelijk hoorbaar én voelbaar.
Tijdens het theaterprogramma worden de liedjes ondersteund door drie gitaristen: John Smits, Ward van Mieghem en Jeroen Kraneveld zorgen voor het nodige muzikale vuurwerk in zorgvuldig samengestelde harmonische arrangementen op gitaar. De muzikale uitspattingen worden omlijst met verhalen over de totstandkoming, maar ook verhalen die uit het opmerkelijke leven van Lars gegrepen zijn. Zo besloot hij o.a. zijn huis te verkopen, af te zien van vele materialistische zaken en in een camper te gaan wonen. Tijdens concerten wordt hierover verteld en ga je eventjes mee op reis. Op reis door de muziek, het innerlijke en het uiterlijke leven.

Gegevens

Datum:
11 december
Tijd:
14:30 - 17:00
Kosten:
€15.00 – €19.95

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Ticket Lars Zebregts
Ticket Lars Zebregts & friends
15.00
67 beschikbaar
Ticket Mediterraans diner 18u
Ticket Mediterraans 3 gangen diner 18u
19.95
19 beschikbaar

Er is vaak de optie om mee te eten,
Laat dit even weten tijdens uw reservering.

0