Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fristap solo

19 maart @ 14:30 - 17:00

€10.00 – €22.50

Fristap is het man-met-gitaar project van Dieter Fierens.

 

Hij heeft eens een relatie voor zijn ogen zien kapot gaan en is daardoor in een soort van zwart gat tussen een rots en een harde plaat terechtgekomen. Het Transland. Wat hij daar meemaakte en voelde heeft hij meteen opgeschreven en er een paar mooie akkoorden bij verzonnen. 10 weken, 10 nummers.

De liedjes staan middenin de rijke traditie van Vlaamse volksmuziek. De teksten centraal, de begeleiding spaarzaam, maar verhalend en krachtig in zijn eenvoud. De muziek roept vergelijkingen op met Lieven Coppieters, Flip Kowlier of zelfs Urbanus.

Fristap solo

Het Vlaamse wonderkind Fristap speelt moederziel alleen zijn eigen nummers aangevuld met spul waaruit hij inspiratie putte. Fristap werd streng maar rechtvaardig opgevoed door een team van gespecialiseerde charlatans, in bijberoep vaandeldragers van de Americana. Hij eert zijn vaders die er nooit waren door hun liedjes naar zijn eigen hand te zetten. Kunnen aan bod komen: Guthrie, Hiatt, Van Zandt, Dylan, Young, Foley,… Je kent ze wel. Gitaar en mondharmonica raggen op de kicks uit de Fristap kartonstamper.

Gegevens

Datum:
19 maart
Tijd:
14:30 - 17:00
Kosten:
€10.00 – €22.50

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Er is vaak de optie om mee te eten,
Laat dit even weten tijdens uw reservering.

0