Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

En toen “Thuis”….. muziektheater

11 maart @ 20:00 - 22:00

€15.00 – €22.50

En Toen “Thuis”…..

De mens is gek tot het tegendeel bewezen is.

https://youtu.be/vUl2bP3PGaQ

Ben komt thuis na een moedig besluit: hij heeft ontslag genomen.

Na een periode van opluchting en vrijheid rijzen de grote levensvragen op. Zijn gedachtestroom vertrekt vanuit verbazing over het universum, struikelt over een leeg pak cornflakes en komt terecht bij de kwantumfysica. Ontdekt hij iets in het leven, of verliest hij juist zijn grip erop? Wordt hij gek? Of komt hij eindelijk thuis?

Vanuit een ietwat vervreemdende woonkamer biedt acteur Lard Adrian doorkijkjes naar de magie van het leven. Met zijn gepassioneerde muziek beroert Oleg Fateev de binnenwereld van Ben, Lard en het publiek. Een intieme voorstelling over de grote vragen des levens.

There are only two ways to live your life. One is as if nothing is a miracle, the other is as if everything is a miracle.”Albert Einstein

Spel Lard Adrian Bajan Oleg Fateev Regie Rik Luijmes Tekst Lard Adrian Dramaturgie Sanne van Rijn Kleding Femke Ratering Decoradvies Mieke Wolters Techniek Fred uit het Broek Productie Annelotte de Meijer Publiciteit Leonie Modderkolk Programmering Eva Julia van Drimmelen Fotografie en trailer Jaap Berends Grafisch ontwerp Anouk Stoffels

Gegevens

Datum:
11 maart
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€15.00 – €22.50

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Er is vaak de optie om mee te eten,
Laat dit even weten tijdens uw reservering.

0