Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De Zjoem, optreden binnen als het moet, buiten als het kan!

25 september @ 14:30 - 17:00

€10.00 – €34.95

DE ZJOEM

Wellicht heeft u al eens kennisgemaakt met De Zjoem. Op een zomers terras, een cultureel festival, of tijdens een van hun theateroptredens. Door hun opmerkelijke samenstelling laat De Zjoem een uniek geluid horen, want wie ze ooit gehoord heeft herkent de Zjoem-sound uit duizenden. Met een fundament van koperblazers, aangevuld met accordeon, gitaar en zang is De Zjoem… gewoon De Zjoem. Zeker geen kapel (te weinig hoempa), ook geen band (want geen drummer) en ook geen orkest (want geen dirigent). En hoewel het erop lijkt: ook geen boyband (want geen kapsones).

In De Zjoem brengen de zeven muzikanten uit de Kempen het beste in elkaar naar boven en toveren ze bekende en minder bekende melodieën schijnbaar moeiteloos om tot een vrolijke polka of een meeslepende (Brabo-)blues. Muziekliefhebbers zullen worden verrast met ongeveer alles tussen ABBA en The Rolling Stones, met de Zangeres zonder Naam en K3 als min of meer logische tussenstations. Herkenbare muziek, vol invloeden uit verre streken, maar altijd met humor en een onvervalste Brabantse tongval.

De Zjoem belooft hun publiek een glimlach op de lippen met hun aanstekelijke muzikale vrolijkheid. Met succesvolle theatershows en optredens op grote én kleine festivalpodia, heeft De Zjoem dan ook al een indrukwekkend muzikaal ‘spoor van bezieling’ achtergelaten. Want voor wie het niet wist: ‘zjoem’ is een Kempisch woord dat staat voor bezieling, enthousiasme en geestdrift. En die naam is dus niet voor niets is gekozen.

BEZETTING:
Maarten van Bussel – zang, gitaar
Arie van den Broek – zang, accordeon
Jeroen Troost – trompet
Jack Kolsters – klarinet
Gidi Ansems – trombone
Marco Roosen- trombone
Bart van Rooij – bombardon

WWW.DEZJOEM.NL

www.facebook.com/dezjoem

 

Gegevens

Datum:
25 september
Tijd:
14:30 - 17:00
Kosten:
€10.00 – €34.95

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets optreden De Zjoem
Tickets optreden De Zjoem
10.00
69 beschikbaar

Er is vaak de optie om mee te eten,
Laat dit even weten tijdens uw reservering.

0