Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Creep Inn

29 januari @ 14:30 - 17:00

€12.50 – €19.95

Creep In

Creep In brengt Americana muziek (country, folk en blues) waarin driestemmige zang centraal staat. Verstilde intimiteit en energieke songs maken hun optredens compleet en sfeervol. Liedjes van onder meer Dolly Partion, Norah Jones en Chris Stapleton krijgen door de bezetting en arrangementen een eigen sound. Creep In speelt in kleine theaterzalen, op festivals en luisterconcerten. In overleg spelen zij ook graag op andere gelegenheden zoals intieme feestjes en ceremonies. Creep In brengt een extra warme sfeer met een persoonlijk tintje.

Paul Hagenaars: gitaar

Paul is afgestudeerd aan het Brabants conservatorium voor klassiek gitaar en jazzgitaar.

Naast zijn werk aan de muziekschool in Tilburg speelt hij graag Latijns-Amerikaanse muziek waaronder de tango van Astor Piazzolla, met het kwintet ‘Grupo del Sur’. Een aantal jaren geleden ontdekte hij het gitaarspel binnen de wereld van bluegrass en country. De bagage van vele jaren speelervaring neemt hij op een fantasievolle manier mee tijdens de optredens van ‘Creep In’.

Marleen Achten: zang, viool en basgitaar

Marleen is in 1998 afgestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium.

Door de combinatie van muzikale nieuwsgierigheid en haar buigzame stem beweegt zij zich in diverse stijlen. Het is de puurheid en het gevoel, voortvloeiend uit de vertolking van een lied, waar zij 100% voor gaat. 

Greet Vervoort: basgitaar, zang en percussie

De liefde voor het zingen is begonnen tijdens de afwas vroeger thuis. Om de enorme berg vaat te overleven, werd er luidkeels met de 4 zussen samen gezongen. Later volgde de interesse voor percussie, ukele, en basgitaar. In vocaal kwartet Mood heeft ze 10 jaar met veel plezier gezongen en opgetreden. Bij Creep In ligt haar passie vooral in de samenzang en het bespelen van de basgitaar.

Dagny van der Loo: zang en percussie

Met de paplepel is de voorliefde voor Folkmuziek bij Dagny van der Loo bijgebracht. De huiskamer vulde zich iedere donderdagavond naast haar vader op viool door de mannen van Ogham. Tijdens deze repetietieavond luisterde ze in pyjama naar de traditionals, jigs and reels en de Schotse en Ierse ballades. Tot ze mee mocht zingen. Tot op heden is ze de frontvrouw van deze folkband.

Samen zingen deed ze op ook met de vierstemmige a cappella straattheateract Nopsie Natropje . De wereld aan muziek kwam daar voorbij.

Vanaf 2020 heeft ze zich aangesloten bij Creep In.

Gegevens

Datum:
29 januari
Tijd:
14:30 - 17:00
Kosten:
€12.50 – €19.95

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Er is vaak de optie om mee te eten,
Laat dit even weten tijdens uw reservering.

0