Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Arno Adams

26 februari @ 14:30 - 17:00

€15.00 – €20.50

Het is een tijdje stil geweest rond Arno Adams.

Na het verschijnen van zijn laatste album ‘Vogel’ eind 2017 heeft hij door allerlei verschillende oorzaken nog maar weinig op het podium gestaan. Wel ontving hij in 2020 de Veldeke Oeuvre Priés. Ook draaide Felix Meurders in 2021 een tijd lang wekelijks z’n lied ‘Kus Mich Dan’ op NPO Radio 5, met als gevolg een notering eind dat jaar in hun Evergreen Top 1000.

https://www.youtube.com/watch?v=Li1b5F27f20

 

Maar sinds 2022 wordt de draad weer helemaal opgepakt. Zo zijn er dat jaar twee albums uitgebracht. Allereerst is er ‘De Léon’s Farm Sessies’ op CD, een album dat al grotendeels in 2006 is opgenomen maar door omstandigheden op de plank is blijven liggen. Verder is met Record Store Day de verzamel dubbel LP ‘Ut Is Wie Ut Is’ verschenen, met daarop een selectie van Arno’s mooiste liedjes.

 

En ook live is Arno gelukkig weer terug. Bij het optreden in de Cultuurboerderij wordt hij begeleid door Mike Roelofs op piano en Jo Didderen op contrabas. Dit trio speelt al zo lang samen dat ze elkaar feilloos aanvoelen en samen een ultieme, warme sfeer weten te creëren waarop de prachtige dialect liedjes van Arno prachtig gedijen.

 

 

Gegevens

Datum:
26 februari
Tijd:
14:30 - 17:00
Kosten:
€15.00 – €20.50

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Er is vaak de optie om mee te eten,
Laat dit even weten tijdens uw reservering.

0